Voor vragen bel ons vandaag nog: 06-122 369 24 | info@vanzettenhoveniers.nl

Tuinaanleg en tuinonderhoud in Tiel

Als u op zoek bent naar tuinaanleg en tuinonderhoud in Tiel, dan kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf...

Hoveniersbedrijf Rik van ZettenAls u op zoek bent naar tuinaanleg en tuinonderhoud in Tiel, dan kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf Rik van Zetten. Wij hebben een grote passie voor tuinen en kunnen uit de voeten met elke buitenruimte. Want of het nu om tuinaanleg of tuinonderhoud gaat, wij halen uit elke tuin het beste naar boven. Een tuin die vier seizoenen lang mooi is, zorgt ervoor dat u kunt genieten en ontspannen.

Tuinaanleg volgens heldere afspraken

Al jarenlang is Rik van Zetten in Tiel actief als het gaat om tuinaanleg. Wij bekijken samen met u de buitenruimte, komen tot een ontwerp en nemen stap voor stap met u de tuinaanleg door. Wij komen met een duidelijk tijdspad en een heldere offerte, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Wij zien elke tuin als een nieuwe uitdaging, ongeacht de grootte of de wensen die u heeft. Voor elke soort buitenruimte kunnen wij tuinaanleg verzorgen.

Tuinonderhoud in Tiel

Uiteraard onderhouden wij daarna ook graag uw tuin. Het hele jaar een mooie tuin, dat wil toch iedereen. Omdat elk seizoen van invloed is op de beplanting, is periodiek tuinonderhoud in veel gevallen noodzakelijk. Hoveniersbedrijf Rik van Zetten verzorgt vele bedrijfstuinen en privétuinen in Tiel. Hiervoor kunt u een tuinonderhoud contract afsluiten voor een vaste prijs, of wij werken op afroep. Wij komen altijd, ongeacht de grootte van uw tuin en maken duidelijke afspraken.

Tuinonderhoud passend bij elk seizoen

Bij tuinonderhoud kunt u bijvoorbeeld denken aan snoeiwerkzaamheden, beplanting per seizoen, het bijhouden van gazon of beplanting, boom- en struikverzorging, bemesting en het zomer- of winterklaar maken van uw tuin. Wij nemen u de zorg voor uw tuinonderhoud uit handen, zodat u het hele jaar kunt genieten van een prachtige tuin. Want als u een druk bestaan heeft, is het heerlijk te kunnen relaxen in een goed onderhouden tuin.

Een vakbekwame hovenier in Tiel

Wij omringen uw tuin altijd met de grootste zorg en werken uitsluitend met ervaren, vakkundige mensen. Daarbij gebruiken wij duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Bovendien leveren wij tuinonderhoud op elk niveau, volgens de door u gewenste frequentie. Dus woont u in Tiel en wilt u meer weten over de mogelijkheden van tuinaanleg of tuinonderhoud van Hoveniersbedrijf Rik van Zetten? Bel dan nu. Wij komen graag bij u langs voor een vakkundig advies.