Voor vragen bel ons vandaag nog: 06-122 369 24 | info@vanzettenhoveniers.nl

Tuinrenovatie

Rik van Zetten tuinrenovatie U houdt van modern, gaat graag mee met de laatste trends. Of u bent uw tuin...

SAM_0643Rik van Zetten tuinrenovatie
U houdt van modern, gaat graag mee met de laatste trends. Of u bent uw tuin ontgroeit, de kinderen zijn groot en die schommel moet eruit. Na een verhuizing staat u ineens in een lang verwaarloosde tuin. Of, u heeft gewoon een verouderde tuin. Het zijn allemaal redenen om over te gaan tot tuinrenovatie. Soms is dit een ingrijpend proces, soms is het slechts een kwestie van nieuwe beplanting. In alle gevallen is het een klus voor een vakman die precies weet hoe u het hele jaar van uw tuin kunt genieten.

Tuinrenovatie in een stappenplan
Ook bij tuinrenovatie wordt er allereerst gekeken naar de mogelijkheden van de ruimte en het beschikbaar budget. Dan gaan wij over tot het maken van een tuinontwerp. Uiteraard in samenspraak met u als opdrachtgever. Samen met het tuinontwerp presenteren wij u het stappenplan en de offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Gaat u akkoord met het ontwerp en de daarbij behorende kosten, dan gaan wij aan de slag om uw tuinrenovatie uit te voeren. Altijd met het streven naar hoge kwaliteit en creativiteit.

SAM_0651Wij renoveren graag uw verouderde tuin
Hoveniersbedrijf Rik van Zetten in Ochten is een hovenier die graag met uw tuin aan de slag gaat. Wij vinden het altijd een leuke uitdaging om van een futloze of verouderde tuin weer iets moois en levends te maken. Soms is het met een paar kleine aanpassingen al mogelijk om een compleet nieuw idee te realiseren. Maar ook kan in samenspraak met de opdrachtgever alles compleet op de schop gaan en worden vernieuwd. De mogelijkheden voor uw tuinrenovatie zijn oneindig en de kosten zullen altijd passen binnen uw budget.

Na tuinrenovatie ook tuinonderhoud
Als uw buitenparadijs klaar is wil dat nog niet zeggen dat wij zelf ook klaar zijn. Soms is het nodig om de beplanting extra nazorg te geven. Eventueel is het ook mogelijk om met ons aansluitend aan de tuinrenovatie, een plan van onderhoud op te stellen. Wij komen dan periodiek bij u langs om uw tuin te onderhouden en verzorgen. Zo kunt u het hele jaar door genieten van uw buitenruimte. Voor welke vorm u ook kiest, u kunt altijd bij ons terecht voor een goed advies en een vrijblijvende offerte.