Voor vragen bel ons vandaag nog: 06-122 369 24 | info@vanzettenhoveniers.nl

Tuinonderhoud

Rik van Zetten tuinonderhoud Tuinonderhoud is belangrijk om uw tuin mooi te houden. De tuinliefhebber...

Rik van Zetten tuinonderhoud
IMG-20141209-WA0006Tuinonderhoud is belangrijk om uw tuin mooi te houden. De tuinliefhebber met groene vingers kan het zelf. Maar in veel gevallen is het prettig als u het tuinonderhoud aan de vakman kunt uitbesteden. Zeker voor de wat grotere tuinen en bedrijfstuinen is het geen overbodige luxe om uw tuin regelmatig te laten verzorgen. Elk seizoen en soms zelfs delen van een seizoen, vragen om goede verzorging van bijvoorbeeld de beplanting. Hoveniersbedrijf Rik van Zetten in Ochten neemt u die zorg graag uit handen.

Tuinonderhoud tegen beheersbare kosten
Vaak denkt men dat met tuinonderhoud veel kosten zijn gemoeid. Niets is minder waar. Wanneer u kiest voor het laten onderhouden van uw tuin, kunnen wij daar samen met u duidelijke prijsafspraken over maken. Tuinonderhoud kan in delen, voor alleen het gazon of de beplanting. Of misschien wilt u juist het snoeien graag aan de vakman overlaten. Wij zullen uw
tuinonderhoud altijd uitvoeren tegen voor u beheersbare kosten.

SAM_0222De mogelijkheden van tuinonderhoud
U kunt bij tuinonderhoud denken aan bijvoorbeeld:
• Snoeiwerkzaamheden
• Beplanting per seizoen
• Bijhouden van het gazon of beplanting
• Boomverzorging en struikverzorging
• Het zomer- en winterklaar maken van uw tuin
• Bemesting van beplanting of gazon

Tuinonderhoud voor elke tuin
Voor het periodieke tuinonderhoud kunt u bij ons een contract afsluiten, dan werken wij met vooraf vastgestelde prijzen. Maar wij kunnen ook komen op afroep. Bijvoorbeeld wanneer u op vakantie gaat of een langer periode geen tijd heeft 20140401_170427om zelf uw tuin te onderhouden. Daarbij is het ook niet belangrijk of uw tuin groot of klein is. Hoveniersbedrijf Rik van Zetten onderhoudt elke soort tuin, voor particulieren en bedrijven.
Zo kunt u zich zorgeloos ontspannen in uw eigen buitenparadijs.

Duurzaam en zorgzaam tuinonderhoud
Hoveniersbedrijf Rik van Zetten in Ochten werkt met ervaren en vakkundige mensen. Ons materiaal is duurzaam en milieuvriendelijk. Wij zijn een hoveniersbedrijf met hart voor uw groene ruimte en zullen uw tuin daarom altijd met de grootste zorg omringen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van tuinonderhoud? Wij komen graag bij u langs voor een vakkundig advies. Daarbij kunnen wij u ook meer vertellen over de prijzen van tuinonderhoud.