Voor vragen bel ons vandaag nog: 06-122 369 24 | info@vanzettenhoveniers.nl

Tuinaanleg

Tuinontwerp en tuinaanleg Een nieuwe tuin aanleggen of een metamorfose van een bestaande tuin, brengt...


SAM_0192Tuinontwerp en tuinaanleg

Een nieuwe tuin aanleggen of een metamorfose van een bestaande tuin, brengt een hoop werk en vragen met zich mee. Omdat in eerste instantie een goed tuinontwerp erg belangrijk is. Bovendien heeft niet iedereen verstand van de juiste soort beplanting of het aanbrengen van harmonie in de verschillende onderdelen. Tuinaanleg en tuinontwerp zijn kortom, het werk voor een echte vakman. Hoveniersbedrijf Rik van Zetten neemt u deze klus graag uit handen.

Een tuinontwerp naar wens
Omdat het aanleggen van een nieuwe tuin in stappen gaat, is het een proces dat in perfecte samenspraak met de opdrachtgever kan. Te beginnen met het bekijken van de ruimte en het opnemen van de wensen. Dan maken wij voor u het tuinontwerp of wij gaan aan de slag met uw eigen tuinontwerp. Na goedkeuring stellen wij een tijdspad voor de realisatie van de tuinaanleg voor. Ook ontvangt u een offerte met duidelijke kosten van uw tuinaanleg, zodat u weet waar u aan toe bent.

SAM_0212Nieuwe tuinaanleg, een uitdaging
Voor Hoveniersbedrijf Rik van Zetten is alle tuinaanleg een welkome uitdaging. Wij scheppen er groot plezier in om van elke tuin een klein buitenparadijs te maken. Of u nu een eenvoudige buitenplaats wilt, waar u in de zomer lekker kunt vertoeven, of een exclusieve siertuin voor het bijzondere genieten. Wij zullen in alle gevallen van de tuinaanleg, altijd streven naar een sfeervol en kwalitatief hoog eindresultaat, met beheersbare kosten.

Tuinaanleg met gegarandeerde nazorg
Met de tuinaanleg alleen is het werk nog niet gedaan. Vanwege de beplanting zal er in de meeste gevallen nazorg nodig zijn. Bovendien geven wij uiteraard garantie op de beplanting. Bij Hoveniersbedrijf Rik van Zetten is de tuinaanleg pas voltooid als u tevreden bent, maar wij zelf ook. Wij zijn van mening dat u elk seizoen van een mooie tuin moet kunnen genieten.

Beheersbare kosten van tuinaanleg
Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is in tuinontwerp en tuinaanleg? Neem contact met ons op en we komen graag langs voor een vrijblijvend en
deskundig advies. Wij informeren u graag over de kosten van tuinaanleg en tuinontwerp. Bij Rik van Zetten kunt u met elk budget terecht.