Voor vragen bel ons vandaag nog: 06-122 369 24 | info@vanzettenhoveniers.nl

Bedrijfstuinen

Bedrijfstuinen van Rik van Zetten Elke ondernemer is trots op zijn mooie bedrijfspand en daarbij hoort...

IMG-20141209-WA0008 (2)Bedrijfstuinen van Rik van Zetten
Elke ondernemer is trots op zijn mooie bedrijfspand en daarbij hoort een mooie buitenruimte. Een fraaie en goed onderhouden bedrijfstuin is een visitekaartje voor uw bedrijf. U kunt er niet alleen mee laten zien dat u hart heeft voor de groene ruimte. Maar ook kunt u de stijl van uw pand laten terugkomen in uw tuin. U kunt met uw tuin op een smaakvolle manier laten zien dat u eigentijds bent, of juist de klassieke waarden belangrijk vindt. Kortom, uw bedrijfstuin straalt uit waar uw bedrijf voor staat.

Een bedrijfstuin als goede eerste indruk
Hoveniersbedrijf Rik van Zetten in Ochten begrijpt heel goed wat de waarde van een bedrijfstuin is voor uw bedrijf. Wanneer wij uw tuin onder onze hoede nemen zijn er ook verschillende punten waar wij naar kijken. Eerst naar de waarden die u met uw bedrijf wilt uitstralen, wij kijken naar de stijl van het pand en de aard van het bedrijf. Uiteraard is het van belang wat de mogelijkheden zijn van uw bedrijfstuin. Samen met u maken wij een plan voor eventuele aanleg en onderhoud. Dit uiteraard met duidelijke prijsafspraken.

Uw bedrijfstuin met zorg onderhouden
Bij Hoveniersbedrijf Rik van Zetten, kunt u verschillende contracten voor het onderhoud van uw bedrijfstuin afsluiten. Dit gaat van het enkel periodiek bijhouden van de tuin, tot het op abonnementsbasis intensief verzorgen van uw buitenruimte. Denkt u hierbij aan bemesting, seizoen beplanting, bijhouden van het gazon en het snoeien van bomen en struiken. Onderhoud zal altijd plaatsvinden binnen het door u gekozen budget, daarom hanteren wij scherpe prijzen.

Een betaalbare bedrijfstuin voor uw onderneming
Wij werken met betrokken medewerkers die hart hebben voor uw tuin of buitenruimte. Onze vakmensen dragen zorg voor prachtige sierbestrating en alle soorten tuinafscheidingen en hekwerken. Neem vandaag nog contact op en wij komen graag bij u langs voor een advies en een vrijblijvende offerte. Want met een goed onderhouden bedrijfstuin door Hoveniersbedrijf Rik van Zetten, geeft u uw klanten een goede eerste indruk, terwijl u zelf gewoon uw werk kunt doen.